zondag 3 september 2017

Dag 6: Finger lakes - Niagara Falls

Na een heerlijk ontbijt met johnycakes in het restaurant gaan we richting Watkins Glenn State park. Dit is een prachtig park om te wandelen, we parkeren de auto bij de south entrance en lopen een stukje richting de main entrance tot we een grote wenteltrap naar de gorge trail tegenkomen. Hier dalen we af naar de trail en lopen vervolgens terug omhoog tot we bij de rainbow falls zijn. Het is een prachtige wandeling. 


We lopen terug over de suspension bridge en rijden naar de Niagara falls. De grensovergang op de Rainbow idge gaat heel soepel, binnen eer paar minuten staan we in Canada. We hebben een fantastische kamer in het Sheraton met uitzicht over de watervallen. We lopen van de American naar de Canadian horseshoe falls, bij de laatste komt zoveel nevel vanaf dat we al snel helemaal nat zijn. Het is een indrukwekkend gezicht om te zien hoeveel water er met enorme kracht naar beneden dondert. 


We lopen weer terug en werpen ook nog even een blik op alle vertier en vermaak in de straat naast ons hotel. Het is net een grote kermis. Wel geinig om een keer te zien maar het staat wel in schil contrast met de natuurpracht van de watervallen. Ik snap niet dat dit de op een na populairste honeymoon bestemming in Amerika is. In een dag heb je het echt wel gezien.

We eten bij het Rainforest cafe, om het kwartier bewegen de dieren en het eten is verrassend lekker. Na het eten drinken we nog wat met live muziek. Weer terug in onze kamer zien we de kleurige nachtverlichting van de Falls.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten