dinsdag 29 augustus 2017

Dag 5: Palmyra - Finger Lakes

Deze ochtend ligt er weer een puzzel te wachten want die is gister niet afgekomen. We leggen nog een paar stukjes en gaan dan ontbijten. Ze hebben zich echt uitgesloofd, een heerlijk luchtige omelet, bakje fruit en nog een cakeje. We kunnen er weer tegenaan. Op advies van de eigenaar van de B&B gaan we vanmorgen de Hershey trolley tour doen. Veel geschiedenis over het ontstaan van Hershey chocolade, de scholen die door Hershey zijn opgericht voor minderbedeelde kinderen en natuurlijk krijgen we onderweg van alles te proeven. 
 


Na een bezoekje aan de Hershey winkel gaan we op pad, we moeten nog 4 uur rijden vandaag. Onderweg stoppen we nog even om te tanken, onze Chevy lust wel een slokje, maar de bezine is spotgoedkoop, 39 dollar om een tank te vullen die bijna helemaal leeg was! We eten een heerlijk broodje bij de Subway en kopen wat boodschapjes bij de Walmart. Rond half 6 zijn we bij de inn at Glenora wines. We krijgen een prachtige kamer op de begane grond met patio en een fantastisch uitzicht over de wijngaarden en het meer van Seneca. We mogen een gratis glas bubbels ophalen bij de receptie en er ligt een heerlijke fles complimentary witte wijn te wachten in de koelkast. Wat een feest!


We relaxen wat op de patio, ik moet nog wat blogs bijwerken en lopen naar de winery voor onze complimentary wijnproeverij. Ze hebben hier echt lekkere wijnen, dus we kopen beiden een flesje. Komt vast later deze vakantie nog wel op! Het eten in het bijbehorende restaurant is ook superlekker. Daarna kan ik al snel mijn ogen niet openhouden, de lange dag met veel wijn eisen zijn tol, lekker slapen dus.... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten