vrijdag 8 september 2017

Dag 11: North Conway

Het is vanmorgen erg druk in de ontbijtzaal, veel gezinnen met kinderen hier, dus we moeten even wachten tot er plek is. Er is voor de hele dag regen voorspeld, maar het us nu nog even droog dus we besluiten zo snel mogelijk een klein rondje in de buurt te rijden met wat covered bridges en andere bezienswaardigheden. Het plan was eigenlijk het bereiken van de top van Mt Washington (per auto of cog rail) maar met het slechte weer is dat geen optie. We beginnen bij de verste covered bridge, de honeymoon bridge in Jackson. De volgende in Bartlett hebben ze helaas omgetoverd in een souveniershop.

In Conway zelf vinden we er ook nog twee.

We rijden door naar Diana's bath, een korte wandeling van 0,6 mijl brengt ons bij de waterval. Onderweg beginnen de eerste druppels te vallen en niet lang daarna lopen we in de stromende regen, gelukkig houden de bomen nog wat tegen. 
Op ons toeristisch kaartje staat ook nog Cathedral ledge, we besluiten deze ook nog even mee te nemen ondanks de regen. We komen er toch langs. Ik had gedacht hier onder vanuit een uitzichtpunt een foto van te maken, maar in plaats daarvan gaat de weg helemaal naar boven en staan we er bovenop. Bij mooi weer is dit vast een fantastisch uitzicht, nu echter nogal grauw en mistig.

De rest van de dag besluiten we te gaan winkelen. North Conway heeft een grote outlet mall Settlers Green, waar we eerst een pizza eten en dan gaan we de winkels onveilig maken. We slagen beiden wederom erg goed! We trekken nog even wat warme en vooral droge kleding aan in ons hotel en lopen dan naar de overkant van de straat waar we een hapje eten bij de Sea Dog brewery. Erg lekker en leuke live muziek.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten