zondag 10 september 2017

Dag 12: North Conway - Boston

De hele wereldlijkt vandaag vanuit North Conway richting Boston te rijden. Het is dan ook erg druk onderweg en we staan grote stukken in de file. Omdat ik graag ooit een voet in alle Amerikaanse staten wil hebben gezet, maken we onderweg een klein uitstapje naar de Kittery outlets in Maine. Hier lunchen we en doen nog een paar winkels. Kittery is net aan de andere kant van de rivier die de geens met Maine vormt. Terug de brug over duurt erg lang, het verkeer staat volledig vast. We wilden graag nog het Witch history museum in Salem bezoeken, maar dat sluit onamerikaans vrieg al om 17.00 uur. We lopen wel even een stukje door de hoofdstraat van Salem, wat erg gezellig is en nemen een paar heksen op de foto.


Omdat het heel lekker zonnig weer is in tegenstelling tot alle nattigheid van gister, pakken we nog even een terrasje voor we verder rijden naar Boston. We dachten een kleine nachos appetizer te delen bij ons colaatje, maar er komt een enorm bord vol. Erg lekker, we hoeven vanavond meteen niet meer te eten.


Vlak voor Boston zijn we getuige van een bizar auto ongeluk, een auto vlak voor ons besluit op het laatste moment de afrit naar rechts te nemen, we zien de vonken ervan afvliegen als hij vervolgens de betonnen rand raakt voor hij over de kop slaat. Ik hoop dat het goed is afgelopen. Helemaal beduusd rijden we door naar ons hotel. Het is inmiddels al laat dus we relaxen wat op de kamer en nemen nog een drankje bij het rooftop zwembad. We krijgen een glas Moet Chandon champagne in longdrink glas, goede deal!



Overnachting: Colonnade hotel in Boston

Geen opmerkingen:

Een reactie posten